Despre noi

 

Specialiști în TIPĂRIREA CĂRȚILOR

„BookExpert” este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de tipar carte „on demand” din vestul României, cu o experiență de peste 20 ani în editarea și tipărirea cărților. Ne desfășurăm activitatea în Oradea, unde dispunem de două facilități de producție.

Pentru că ne-am propus de la bun început să fim „altfel”, fiindcă suntem de părere că este mai bine să te pricepi foarte bine la ceva anume, decât să te pricepi puțin la toate și deoarece ne-a plăcut și încă ne place să citim, am ales să ne specializam în editarea și tipărirea cărților.

În demersul nostru am înțeles destul de repede că reușita în acest domeniu, diferențierea între jucătorii din piață, este determinată de permanenta conectare la cele mai noi tehnologii și de existența unei echipe de profesioniști devotați.

Suntem neobosiți, ambițioși și riguroși, ne plac provocările și suntem dedicați cu toții unui singur scop, acela de a ne vedea clienții mulțumiți.

Ne străduim în permanență să oferim soluțiile potrivite proiectelor dumneavoastră și să realizăm tipărituri de calitate în cel mai scurt timp cu putință. Pentru noi termenul de livrare este certitudine, fiecare lucrare este la fel de importantă, toți clienții sunt tratați cu atenție și seriozitate.

În cei peste 20 de ani de activitate, prin mâinile noastre au trecut mii de titluri de cărți, echipamentele noastre au tipărit zeci de milioane de coli, așadar un număr impresionant de volume realizate în tipografia noastră a ajuns la cititori.

 

DE CE NOI

 

CE ZIC CLIENȚII

 • Nina Tarchilă
  Colaborare fără reproș, profesionalism desăvârșit. Mi-a făcut efectiv plăcere să lucrăm împreună și țin să felicit întreaga echipă pentru promptitudine, înțelegere și bun simț. Recomand cu încredere.
  Nina Tarchilă
 • Lehel Pasztor
  Calitate excepțională, promptitudine. Recomand cu încredere!
  Lehel Pasztor
 • Theo Gușat
  Impecabil. Îmi place enorm cum scot griul, că e grayscale, nu halftone. Metropolis are tot echipamentul bine calibrat și știe face conversia dintr-un profil de culoare în cel de care au nevoie fără să se vadă vreo diferență. Tăieturile hârtiei sunt foarte precise. Au făcut mușcătura din hârtie chiar și pe 1 mm. Se vede că aceia care lucrează la Metropolis sunt pasionați, nu doar s-au trezit în brațe cu o tiparniță scumpă.
  Theo Gușat
 • Olimpiu Filip
  Seriozitate, promptitudine, profesionalism, incredere. Cateva cuvinte care descriu aceasta companie si cateva calitati pe care le cautam noi ca si clienti de la partenerii nostri.
  Olimpiu Filip
  Editura Scriptum
 • Valentin Dedu
  Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Metropolis Oradea. Calitatea lucrărilor tipărite este excelentă. De asemenea, și grija pentru împachetare trebuie apreciată. Apreciez foarte mult și sfaturile cele mai potrivite pentru a lua decizii în materie de soluții de tipar. În numele Editurii Kingdom Design vă mulțumesc.
  Valentin Dedu
  Editura Kingdom Design
 • Roxana Țărmureanu
  O echipă de profesioniști, am colaborat foarte bine, iar lucrarea a ieșit impecabil, deși timpul pe care l-am avut la dispoziție nu a fost foarte generos. Răspund cu promptitudine și implicare tuturor solicitărilor! Recomand!
  Roxana Țărmureanu
 • Dafina Suciu
  Mă bucur nespus pentru că am început colaborarea cu Metropolis SRL. Este una dintre cele mai serioase edituri cu care am colaborat până acum și țin să le mulțumesc mult pentru acest lucru. Sunt profesioniști în tot ceea ce fac, prompți, vin cu soluții, oferă alternative și sunt foarte atenți la respectarea deadline-urilor și a calității produselor pe care le realizează. Îi recomand cu cea mai mare încredere. Mulțumesc mult întregii echipe și în special dlui Horia Neag.
  Dafina Suciu
 • Daniela Rainov
  Excelenți profesioniști, prompți și de cuvânt. Superb tiparul.
  Daniela Rainov
 • Angela Tocilă
  Cea mai serioasă editură cu care am colaborat. De neprețuit faptul că există oameni care promit și se țin de cuvânt, respectă termenele și clienții. Evident că nu pot trece cu vederea calitatea produsului finit, indiferent că e vorba de carte, afiș sau cărți de vizită, toate sunt ireproșabile. Recomand cu căldură și chiar entuziasm, în cunoștință de cauză. Succes pe mai departe și mulțumiri!
  Angela Tocilă