Self publishing

AVANTAJELE NOASTRE

CE ÎNSEAMNĂ SELF-PUBLISHING?

Self-publishing-ul reprezintă o nișă aparte a pieței de tipar de carte, vizând ca adresabilitate autorii independenți care doresc să își gestioneze activitatea publicistică, fără a face apel la reprezentarea unei edituri.

O etapă importantă a procesului de self publishing o constituie tipărirea efectivă a cărților, activitate precedată de o sumedenie de operațiuni pregătitoare, și anume: stabilirea formatului, găsirea celui mai potrivit font/ layout și tehnoredactarea textului, realizarea ilustrațiilor și retușarea imaginilor, conceperea copertei și, nu în ultimul rând, determinarea unui tiraj optim.

Înțelegem mediul competitiv în care operăm și știm că nu este ușor să publici o carte.

Din aceste motive, indiferent dacă doriți sfaturi generale sau doar să vă informați, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. Vom găsi întotdeauna timp pentru un răspuns prompt și un sfat profesional.

 

Noi, „BookExpert”, posedăm cunoștințele și dotarea tehnică necesare pentru a vă călăuzi de-a lungul întregului proces de realizare a demersului editorial. Facem acest lucru cu pricepere și originalitate, lucrările noastre vorbind de la sine. Avem în permanență acces la cele mai noi și mai complexe aplicații de publishing, desen vectorial și editare photo, acestea permițându-ne să vă sprijinim la:

  • Tehnoredactare
    Aranjare în pagină și retușare imagini (NU facem corectură de text, din acest motiv vă rugăm să trimiteți doar textul în varianta finală, corectat și scris cu diacritice, acordând atenție modului în care folosiți liniile de dialog și cratimele).
  • Realizarea copertei
    Este un serviciu oferit gratuit pentru tirajele de minimum 300 exemplare. Pentru lucrările care nu ating acest tiraj, realizarea copertei se tarifeaza separat, țînând cont de complexitatea proiectului.
  • Realizarea graficelor, schițelor, desenelor și ilustrațiilor
    Putem genera pentru dvs., grafice și schițe de orice complexitate. Putem desena și redesena pe baza unor schițe, sau putem realiza ilustrații de carte pentru copii. Acest gen de servicii se tarifează în funcție de complexitatea și volumul de lucru estimat pentru finalizarea proiectului.
  • Asistență în vederea obținerii ISBN.